یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

دلمه با باقی‌مانده برنج و سبزیجات


دلمه با باقی‌مانده برنج و سبزیجات

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند.
این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت …

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند.

این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت غذایی نیز با گذشت زمان افزایش پیدا می‌کند.

از این‌رو علاوه بر توجه به نحوه نگهداری از باقیمانده غذاها استفاده سریع از آنها نیز حائز اهمیت است. یکی از روش‌های استفاده از باقیمانده غذاها، به‌کار بردن آنها در تهیه غذاهای دیگر است.

در این بخش به شما آموزش داده می‌شود تا با استفاده از باقیمانده غذاها و با ایجاد کمی تغییر و افزودن برخی موادغذایی، غذاهای دیگری تهیه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید.

دلمه

تعدادی بادمجان را خالی کرده و مخلوط باقی‌مانده برنج و سبزیجات را درون آن بریزید.

برای خوشمزه‌تر شدن دلمه، کمی گوشت چرخ‌کرده، ادویه و پنیر پارمسان به مخلوط باقی‌مانده برنج و سبزیجات بیفزایید.

بادمجان‌ها را پخته و آنها را سرو کنید.