سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

برش‌های شکلات، کارامل و بادام زمینی


برش‌های شکلات، کارامل و بادام زمینی

قالب مناسب را کمی چرب کنید و سپس کاغذ روغنی را در آن طوری قرار دهید که ۲طرف قالب اضافه بماند تا هنگام برداشتن راحت باشد.

مواد لازم:

* کره آب شده برای چرب کردن ظرف - کمی

* آرد - یک و یک چهارم پیمانه

* جوش شیرین - یک قاشق چای خوری

* شکر - یک سوم پیمانه

* کره آب شده - ۱۲۰گرم

مواد داخل کارامل:

* شیرین عسل - یک قوطی

* شکر - یک سوم پیمانه

* کره - ۶۰گرم

مواد رویه شکلات و بادام زمینی:

* بادام زمینی تفت داده شده - یک پیمانه

* شکلات نیمه تلخ - ۳۰۰گرم

* خامه غلیظ - یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

* قالب مناسب را کمی چرب کنید و سپس کاغذ روغنی را در آن طوری قرار دهید که ۲طرف قالب اضافه بماند تا هنگام برداشتن راحت باشد.

* برای تهیه لایه؛ آرد، جوش شیرین و شکر را با هم مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید و ته قالب پهن کنید و فشار دهید و به مدت ۲۰دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

* برای تهیه مواد داخل کارامل، شیرین عسل، شکر و کره را روی حرارت پایین هم بزنید تا غلیظ شود اما نجوشد.

* کارامل داغ را روی لایه آماده شده بریزید و ۱۵دقیقه در فر بگذارید تا روی کارامل حباب ایجاد شود. سپس از فر در بیاورید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.

* سس کارامل و بادام زمینی را به طور مساوی روی سطح لایه بریزید. شکلات و خامه را روی حرارت کم گرم کنید و روی بادام زمینی‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

* قالب را به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.