دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورشت لوبیا و هویج


● مواد لازم:
▪ روغن مایع = ۱۰۰ گرم
▪ پیاز = ۱ عدد(۱۵۰ گرم )
▪ گوشت گوسفند = ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه = یک قاشق چایخوری
▪ فلفل = ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی = ۱ قاشق غذا خوری
▪ چاشنی خورشت مگی …

مواد لازم:

روغن مایع = ۱۰۰ گرم

پیاز = ۱ عدد(۱۵۰ گرم )

گوشت گوسفند = ۳۵۰ گرم

زردچوبه = یک قاشق چایخوری

فلفل = ۲/۱ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی = ۱ قاشق غذا خوری

چاشنی خورشت مگی = یک بسته

آب = یک لیتر

لوبیا سبز = ۳۰۰ گرم

هویج = ۲۰۰ گرم

نمک = یک قاشق چایخوری

زعفران = ۲/۱قاشق چایخوری

آب لیمو ترش = ۲ قاشق غذا خوری

خلال سیب زمینی = ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۲ ) گوشت را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.

۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید.

۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.

۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.

۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش داده جداگانه در روغن ۵ دقیقه حرارت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.

۷ ) هویج را خلال کرده و به مواد اضافه کنید سپس خورشت را حرارت دهید تا به خوبی جا بیفتد.

۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

۹ ) زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت دهید.

۱۰ ) خلال سیب زمینی را جداگانه در روغن سرخ کنید و خورشت را با آن تزئین کنید.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx