سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

اسنک مرغ | طرز تهیه اسنک مرغ با انبه


مواد لازم برای اسنک مرغ با انبه
 
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
3 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
6 عدد ران مرغ نان
1 حبه سیر رنده شده
2 قاشق غذاخوری عسل
1 عدد پیاز متوسط
باگت فرانسوی
 

اسنک مرغ | طرز تهیه اسنک مرغ با انبه
 
طرز تهیه اسنک مرغ با انبه
 
1. انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را به همراه فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند. در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت 2.5 تا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.
2. مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریش ریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه قرار دهید. در آخر با پیازچه تزئین کنید.
 

اسنک مرغ | طرز تهیه اسنک مرغ با انبه
نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ

اسنک مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسنک مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

اسنک مرغ ، طرز تهیه اسنک مرغ با انبه