دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

انبه


انبه

انبه از جمله موادغذایی خوش طعم و سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی است که مصرف آن در دوران بارداری توصیه می‌شود.
به عقیده متخصصان، زنان باردار بهتر است در روز یک عدد انبه یا یک …

انبه از جمله موادغذایی خوش طعم و سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی است که مصرف آن در دوران بارداری توصیه می‌شود.

به عقیده متخصصان، زنان باردار بهتر است در روز یک عدد انبه یا یک فنجان آب آن را مصرف کنند.

این میوه منبع غنی از ویتامین‌هایی مانند آ، ث، کاروتن، پتاسین و ای و مواد معدنی نظیر کلسیم، پتاسیم، فسفر، سلنیوم محسوب شده و مصرف آن در دوران بارداری از ابتلا به یبوست پیشگیری می‌کند. انبه به دلیل داشتن پکتین که فیبر محلول به حساب می‌آید، باعث تثبیت میزان قندخون شده و احتمال ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد.

آنزیم‌های موجود در این ماده غذایی به گردش بهتر خون کمک کرده و موجب تصفیه خون و کاهش استرس می‌شود. مطابق با تحقیقات انجام شده، پیشگیری از انقباض عضلانی و جلوگیری از سقط جنین از خواص مصرف انبه در دوران بارداری است.