جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

انار مسمای گیلان


انار مسمای گیلان

انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده

۴ پیمانه دانه انار

۱/۴ پیمانه پیاز داغ

۲ قاشق سوپ خوری روغن

۱/۲ سینه مرغ یا ران ” اردک , خودکا , مرغابی "

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1. قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده, مقداری روغن درون آن ریخته, مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

2. بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.

3. حالا دانه های انار را به مرغ اضافه کرده, کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند ", نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.

4. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد, به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.

5. جا افتادن در حدود یک ساعت می کشد, حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد, باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.

6. کمی صبر کنید, بعد از آماده شدن خورش می توانید آن را با برنج سرو کنید.