جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پخت گوشت با آب گرفته شده از جو محافظ سلول ها از سرطان


پخت گوشت با آب گرفته شده از جو محافظ سلول ها از سرطان

محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.

محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.به نقل از سایت «MSN» تحقیقات گذشته ارتباط بین مصرف گوشت کبابی و بروز سرطان کولورکتال را نشان می داد. پلی سیکلیک آروماتیک هیدروکربن، «PAHS» ماده ای است که هنگام قرار گرفتن گوشت در حرارت بالا به وجود می آید.میزان زیاد این ماده در دود سیگار و اگزوز خودرو نیز یافت می شود که در حیوانات آزمایشگاهی با سرطان ارتباط داده شده است.آب جوی تیره رنگ یا چای می تواند با کاهش ماده سرطان زا هنگام کباب کردن گوشت، مانع از بروز سرطان شود.