پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

مربای گوجه سبز


مربای گوجه سبز

● مواد لازم:
- گوجه سبز سفت - یک و نیم کیلوگرم
- شکر - یک و نیم کیلوگرم
- وانیل - کمی
- کره - ۱۵ گرم

● طرز تهیه:
گوجه سبزها را بشویید و بدون خارج کردن هسته آن در ۲۵۰ میلی لیتر آب و وانیل که از …

مواد لازم:

- گوجه سبز سفت - یک و نیم کیلوگرم

- شکر - یک و نیم کیلوگرم

- وانیل - کمی

- کره - ۱۵ گرم

طرز تهیه:

گوجه سبزها را بشویید و بدون خارج کردن هسته آن در ۲۵۰ میلی لیتر آب و وانیل که از قبل به جوش آمده و حرارت آن کم است، به مدت نیم ساعت بپزید تا میوه کاملا نرم و له شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و در حالی که مرتب هم می زنید شکر را اضافه کنید تا کاملا حل شود.

قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید، کره را اضافه کنید و دوباره به جوش بیاورید. پس از ۱۰ دقیقه جوشیدن با حرارت کم دانه های میوه باید از میوه جدا شود و به بالا بیاید. دانه ها و کف را با قاشق بردارید. برای اطمینان از آماده شدن مربا، کمی از آن را در نعلبکی حاوی آب سرد بریزید؛ اگر مانند ژل شود، مربا آماده است.