چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
چگونه از موهایتان مراقبت كنید؟
مزیتهای برس زدن موها:
برس كردن آرام و روزمره برای موهای شما بسیار سودمند و مفید است. این كار باعث می شود روغن های طبیعی موجود بر سطح موها گسترش یابند و موها از آن تغذیه كنند، ضمن آن كه موها پس از آن، درخشندگی خاصی می یابند. به علاوه برس كردن باعث تحریك جریانات ریز بر سطح پوست سرشده و انواع آلودگی و سلول های مرده را می زداید.
علاوه بر خواص عنوان شده بالا، برس كردن جریان هوا را بهتر به مو ها می رساند، پوست سر را نرم و منعطف كرده و آبرسانی و تغذیه ریشه های مو را آسان تر می كند.
روشهای برس زدن مطلوب:
برس زدن باید دوبار در روز - صبح و شب - و هر بار دست كم یك دقیقه انجام شود.
به آرامی برس كنید و از برس كردن خشن و محكم اجتناب كنید.
برای از هم جدا كردن موها، ابتدا شانه را روی نقاطی كه گره های احتمالی وجود دارد بگذارید و گره ها را باز كنید. موها را نكشید و به تدریج دسته هایی از مویتان را شانه كنید.
بهترین راه برس زدن موها این است كه سر به طرف پایین باشد و از پشت گردن به طرف پیشانی موها برس شوند و سپس از كناره ها به طرف بالای سر این كار را ادامه دهید و در انتها با برس كردن از پیشانی به طرف پشت سر كار را خاتمه دهید.
اگر موهایتان را شستید، صبر كنید تا ۸۰ درصد از موهایتان خشك شوند و بعد برس كنید (موهای خیلی خیس و یا مرطوب شكننده تر هستند).
روش شامپو كردن
موهایتان را پیش از شست وشو با شامپو برس كنید تا خوب از هم جدا شوند.
از شامپوهای معمولی و مناسب با نوع موهایتان استفاده كنید. توصیه می شود از دو نوع شامپو به طور متناوب استفاده كنید.
به قدرت كف اعتماد نكنید، كف زیاد نمی تواند دلیل پاكی و تمیزی موها باشد. اكثر شامپوها نرم كننده هستند و كمتر كف می كنند.
شامپوهای مناسب كودكان، خیلی نرم كننده نیستند اما قدرت تحریك كنندگی كمتری دارند و چشم ها را نمی سوزانند. این شامپو ها اغلب حاوی موادی هستند كه مناسب موهای بچه ها هستند و موهای آنها را نسبت به بزرگسالان نرمتر می كنند.
دو بار شست وشو با شامپو در هفته توصیه می شود اما برای كسانی كه احساس لزوم می كنند، شست وشوی هر روزه هم ایرادی ندارد، ضمن اینكه در شرایطی كه از شامپوهای معمولی و مناسب مو استفاده شود ضرری ندارد.
دو بار شامپو كردن پی درپی بی فایده است همان یك بار كافی است، در واقع بار دوم، بیهوده پوست سر را حساس می كند و باعث ایجاد الكتریسیته در موها می شود.
موها را با شدت ماساژ ندهید، این كار باعث شكنندگی و سستی ریشه ها می شود. سعی كنید به آرامی موهایتان را با انتهای انگشتان ماساژ دهید.
آبكشی موها بسیار مهم است و باید طولانی باشد تا همه ته مانده های شامپو را از موی سر بزداید. اگر خوب آبكشی نكنید چون موها نسبت به آلودگی آسیب پذیر هستند خیلی زود كدر می شود.
اگر می توانید آبكشی را با آب سرد خاتمه دهید چرا كه این عمل باعث می شود كراتین موجود بر روی سطح بیرونی مو صاف شود لذا موی شما با این عمل صاف تر، درخشان تر و براق تر خواهد شد.
برای بهتر شدن آبكشی موها، به آب آبكشی چند قطره سركه اضافه كنید، این كار آهك محلول در آب را خنثی كرده، آلودگی ها و باكتری ها را دور می سازد و درخشندگی موها را تشدید می كند. لیموترش هم مانند سركه عمل می كند.
به طور مداوم از سشوار استفاده نكنید. بگذارید گاهی اوقات موهایتان در هوای آزاد خشك شوند.
وسایل مناسب جهت برس كردن:
یك شانه با دندانه های درشت برای مرتب كردن موهایتان انتخاب كنید.
بهتر است شانه یا برس از موادی انتخاب شوند كه برای مو ضرری نداشته باشد، مثلاً شانه های فلزی باعث شكستگی ساكن در موها شده و پوست سر را خراش می دهند. شانه های پلاستیكی هم موها را كنده و باعث الكتریسیته ساكن در موها می شود.
برای موهای بلند، برس پهن و صاف و برای موهای كوتاه، برس كوچك و صاف و برای موهای فردار برس كوچك و گرد خوب است.
شانه و برس خود را حداقل هفته ای یك بار با آب و صابون بشویید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست