یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

لازانــیا با مــرغ


لازانــیا با مــرغ

● مواد لازم برای تهیه سس لازانیا:
▪ شیر: یک پیمانه
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ آرد (سفید): دو قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا کره را روی حرارت گذاشته تا آرام آرام آب شود سپس به ترتیب آرد و شیر را روی …

مواد لازم برای تهیه سس لازانیا:

شیر:

یک پیمانه

کره:

۵۰ گرم

آرد (سفید):

دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا کره را روی حرارت گذاشته تا آرام آرام آب شود سپس به ترتیب آرد و شیر را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ و یکنواخت شود. اکنون سس شما آماده است. به همین راحتی!

این غذا همراه با سس مخصوص خود بسیار خوشمزه‌تر است. اگر می‌خواهید آن را امتحان کنید ابتدا سس آن را تهیه کرده و سپس سراغ غذای اصلی بروید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا

لازانیا:

یک بسته

مرغ (به صورت فیله):

۱۰ قطعه

پنیر پیتزا:

به میزان لازم

پیاز(سرخ شده):

یک پیمانه

قارچ(خرد شده):

پنج عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای (خلال شده):

یک عدد

زعفران، نمک و ادویه:

به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با ادویه و سبزی‌های گفته شده (پیاز، نمک، زعفران، قارچ، فلفل دلمه‌ای) همراه با یک لیوان آب کاملا بپزید. دقت کنید پس از پختن مرغ، آب به جا مانده را برداشته تا مرغ و سایر مواد کاملا بدون آب شوند. سپس لازانیا را بپزید و به صورت ورقه، ورقه روی ظرف یا پارچه‌ای تمیز پهن کنید. تکه‌های مرغ، قارچ و... را یکی یکی روی لازانیا گذاشته و بپیچانید. می‌توانید برای باز نشدن، از خلال دندان استفاده کنید.

سپس لازانیای پیچ خورده را داخل ظرفی نسوز قرار داده کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید تا هم خوشمزه‌تر شود و هم پس از سرخ شدن رنگ طلایی به خود بگیرد.

در پایان ظرف را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و صبر کنید تا غذا طلایی رنگ شود. اکنون نوبت سس است، سس مخلوط را روی آن ریخته و نوش جان کنید.

فرانک آذری



همچنین مشاهده کنید