دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
Nokia ۸۹۱۰i
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
- گوشی موبایل
- باتری
- شارژر
- راهنمای مصرف کننده
نوکیا ۸۹۱۰ به علت قیمت بالا و استفاده از جنس Titan (تیتانیوم) و همچنین نحوه جدید باز و بسته شدنش معروف گردید ، که علت موفقیت آن هم همین موارد بود. تفاوت این گوشی با مدل قبلی خود در رنگ آنها نیز می باشد و استفاده از صفحه ای تمام رنگی که از دیدنش لذت خواهید برد که این صفحه تا ۴۰۹۶ رنگ را پشتیبانی می نماید . یکی دیگر از تفاوت های اساسی موجود ، کارآئی های Java می باشد . اندازه گوشی در ابعاد ۱۰۳x۴۶x۲۰ میلیمتر است که به راحتی در جیب شما جا می شود .
وزن گوشی هم ۱۱۲ گرم بوده که کمی از حالت استاندارد سنگین تر است ، نگران نباشید در عوض Titan استفاده شده در گوشی باعث محافظت در مقابل ضربه شده و باید گفت که به وزن زیادش می ارزد . همان طوری که می دانید Titan فلزی است که بسیار مقاوم بوده و حتی برای تیغه اسکیت های مسابقات نیز از آن استفاده می شود و هیچگاه روی آن خش نمی افتد .
برای باز کردن درب گوشی ، کافی است دو دکمه موجود در دو طرف گوشی را فشار دهید تا درب آن باز شود که کمی آرامتر از ۸۹۱۰ باز می گردد .
جنس صفحه کلید هم همانند مدل قبلی از جنس کُرُم (نقره ای رنگ) می باشد که جلوه خاصی را به گوشی داده است . متاسفانه نور پس زمینه ی کلیدها ، فقط در کناره ی کلید ها می باشد و این بدان معناست که در شب کارکترهای نوشته شده روی کلیدها خوانا نمی باشند .
صفحه نمایش شما کمی کوچکتر از دیگر تولیدات می باشد که شبیه به مدل قبلی است و رنگ های صفحه مثل تمامی تولیدات سری ۴۰ عدم شفافیت خود را دارد و تصاویر کمی تار می باشد ، عملاً تفاوت خاصی بین صفحه ی ۸۹۱۰i و ۸۹۱۰ در حالت استندبای (Standby) دیده نمی شود . خیلی روی رنگی شدن تصویر ۸۹۱۰i به عنوان یک کارآئی کار نشده و بیشتر حالت مدگرایانه داشته است .
گوشی از یک باتری Li - Ion با گنجایش ۷۵۰ میلی آمپر ساعت استفاده می کند که بنا به گفته سازنده در حالت استندبای (Standby) ۳۳۰ ساعت کار می کند و تا چهار ساعت صحبت کردن با آن امکانپذیر است ، اما بنا بر آزمون های انجام شده توسط کارشناسان این گوشی کمتر از گوشی سابق یعنی ۸۹۱۰ کار می کند و با چهل دقیقه صحبت و یک ساعت کار باردیگر کارآئی های موجود در روز ، تنها ۴ روز کار می کند که با همین آمار ۸۹۱۰ حدود پنج روز کار می کرد و زمان شارژ دستگاه ۲ ساعت طول می کشد .
● منوها (Menu) :
سیستم منوی این دستگاه از سیستم گذشته گوشی های نوکیا پیروی می کند .
● دفترچه تلفن ( Phonebook ) :
دفترچه تلفن این گوشی دقیقاً دفترچه تلفن گوشی ۸۹۱۰ را تداعی می کند و همانند گوشی نامبرده قادر به ذخیره ۳ شماره تلفن به همراه ۱ tdgn نوشته برای هر ورودی می باشد و در کل قادر به ذخیره ۵۰۰ ورودی ( نام ) در این قسمت می باشید . اگر تصمیم به ذخیره پنج شماره برای هر نام دارید قطعاً تعداد ورودی های ذخیره شده در دفترچه تلفن این گوشی تقلیل خواهد یافت . همچنین شما در گوشی دارای ۵ گروه تماس اعم از خانوادگی ،VIP ، دوستان ، دفترکار و دیگران می باشید و شما می توانید برای هر کدام یک زنگ مخصوص قرار دهید و تا ۱۵ شماره گیری صوتی نیز برای تماس با افراد دفترچه تلفن وجود دارد و همچنین می توانید برای شماره گیری سریع از دکمه های ۲ تا ۸ به عنوان ذخیره شماره های ضروری استفاده نمائید .
● پیام ها (Messages) :
شما دارای تمامی قابلیت های استفاده از SMS می باشید ، ۱۰ تصویر سیاه و سفید در گوشی موجود بوده و تمامی پوشه های مخصوص ارسال و دریافت پیام را دارا می باشید و حتی می توانید پوشه ای مخصوص به خود در این قسمت بسازید و همچنین حافظه ی گوشی قابلیت ذخیره تا ۱۵۰ پیام نوشتاری (TEXT) و ۵۰ پیام گرافیکی را دارد و همچنین می توانید از قابلیت MMS نیز بهره مند شوید.
● لیست تماس ها (Call list) :
در این بخش ، لیست تماس های گرفته شده (Dialed calls) ، لیست تماس های وارد شده (Received calls) و لیست تماس های از دست رفته (Missed calls) هر یک با ظرفیت ۱۰ شماره موجود می باشد . همچنین هزینه و مدت تماس نیز در این این منو قرار دارد .
● پروفایل (Profile) :
تا پنج پروفایل برای گوشی قابل انتخاب می باشد که مشخصات پروفایل از جمله زنگ های مخصوص گوشی نیز قابل تنظیم بوده می توان پروفایل ها را زمان بندی نمود ، البته باید اشاره کرد که نوع زنگ این گوشی پلی فونیک نمی باشد .
● تنظیمات (Settings) :
در این قسمت تنظیمات گوشی مثل زبان ، تاریخ و زمان و وضعیت اتصال به شبکه و .... قابل تنظیم و تغییر می باشد .
● بازی ها (Games) :
دو بازی در گوشی توسط نوکیا قرار داده شده است که نام آن ها Backgammon و Sky Driver می باشد .
● ماشین حساب (Calculator) :
فقط می گوئیم یک ماشین حساب استاندارد می باشد .
● لیست انجام کارها (To Do List) :
حدود ۳۰ عدد از کارهایتان را می توانید با یک نوشته ۵۰ کاراکتری در این بخش ذخیره نمائید .
● تقویم (Calendar) :
تقویم را به طور ماهیانه می توانید مشاهده کنید و می توانید ۱۰۰ تا ۲۵۰ تا رویداد را در این قسمت مشاهده نمائید و رویدادها را در آن ذخیره نمائید ، که بستگی به حجم نوشته شما دارد .
● مادون قرمز (Inferred) :
در این قسمت می توانید اینفرارد گوشی را فعال یا غیرفعال نمائید .
● بلوتوث :
این کارآئی مهم و مفید است اما متاسفانه خیلی از لوازم جانبی با این گوشی سازگار نمی باشند .
● اضافه ها (Extra) :
این قسمت مربوط به کارآئی های تحت Java بوده و حجم قابل ذخیره در این قسمت فقط ۱۴۰ کیلوبایت می باشد که البته کافی نیست .
● در نهایت :
کیفیت صوتی و پاسخگوئی این گوشی بالا می باشد (مثل تمامی ساخته های نوکیا ) . به هر حال ۸۹۱۰ خود یک نسخه کپی برداری شده از روی ۶۳۱۰ بود و مهندسین نوکیا ۸۹۱۰i را نیز با افزودن صفحه رنگی و تکنولوژی های موجود در ۶۳۱۰i ساخته اند ، اگر بخواهیم منصف باشیم باید بگوئیم همانطوریکه این گوشی دارای کارآئی های فراوان می باشد به همان نسبت دارای نقایص و ضعف هائی نیز می باشد که گفته شد : مانند عدم تعادل و بالانس رنگ صفحه ، یا نقص موجود در بلوتوث و کم بودن مدت زمان کارکرد آن ، همچنین حافظه کم گوشی به شما اجازه ذخیره برنامه های Java را خیلی نمی دهد .
به عقیده برخی صاحب نظران ، این گوشی جهت جذب بازار بوده و نو آوری خاصی را دنبال نمی کرده است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست