سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

تارت شکلاتی | طرز تهیه تارت شکلاتی


مواد لازم برای تارت شکلاتی
 
شکلات خرد شده :250 گرم
خامه :350 میلی لیتر
شکر :100 گرم
تخم مرغ :2 عدد
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین :یک قاشق سوپخوری
شیر :یک پیمانه
آب سرد :1/4 میلی لیتر
 
مواد لازم برای خمیر شکلاتی
 
پودر بیسکویت :2 پیمانه
کره ذوب شده :100 گرم
پودر کاکائو :2 قاشق سوپخوری

تارت شکلاتی | طرز تهیه تارت شکلاتی
 
طرز تهیه تارت شکلاتی
 
ابتدا کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلیفون پوشش دهید.
پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب بریزید و کف و دیواره را نیز پوشش دهید و قالب را داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزد، روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود.
در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید، مرتب با مفتول دستی هم بزنید پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شما کاملا خنک شود.
بعد آن را در قالب پای بریزید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا دسر شما سفت شود.
روی تارت را می توانید با خامه و شکلات تزیین کنید.
 

تارت شکلاتی | طرز تهیه تارت شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد تارت شکلاتی

تارت شکلاتی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
تارت شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت شکلاتی ، طرز تهیه تارت شکلاتی