پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
برنج یونانی
مواد لازم:
روغن زیتون:
یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده:
یک عدد کوچک
سیر له شده:
۲حبه
اسفناج خرد شده:
یک دسته
برنج:
یک پیمانه
آب مرغ یا آب:
۲ و نیم پیمانه
جعفری خرد شده:
یک چهارم پیمانه
شوید خرد شده:
یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
آب و پوست لیمو:
یک عدد
پنیر فتا خرد شده (به دلخواه):
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
مقداری روغن در ماهیتابه ای بریزید و داغ کنید، پیاز را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دادن را ادامه دهید و اسفناج را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود.
در این مرحله برنج خیس شده را بدون آب به مواد اضافه کنید. آب مرغ، جعفری، شوید، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و به جوش بیاورید.
حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید تا برنج بپزد.
مقداری آب لیمو و پوست لیمو به برنج اضافه کنید و با پنیر فتا تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۳۰ گرم اسفناج
کالری:
۷
چربی کلی:
۰.۱ گرم
سدیم:
۲۴میلی گرم
کربوهیدرات کلی:
۱.۱گرم
فیبر غذایی:
۰.۷ گرم
پروتئین:
۰.۹ گرم
آهن:
۵ درصد
کلسیم:
۳ درصد
ویتامین آ:
۵۶درصد
ویتامین سی: ۱۴درصد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست