چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

نان موز


نان موز

موز له شده را به مواد خشک اضافه کنید، سپس مواد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مواد لازم:

آرد: ۳ پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

موز رسیده و له شده: ۵ عدد

شکر (ترجیحاً قهوه ای): یک پیمانه

تخم مرغ زده شده: ۳ عدد

روغن مایع: نصف پیمانه

وانیل: کمی

کره: یک قاشق غذاخوری

عسل: به اندازه کافی

طرز تهیه:

حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

قالب مناسب را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

آرد الک شده را با بکینگ پودر مخلوط و شکر را به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگر، تخم مرغ، روغن و وانیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

موز له شده را به مواد خشک اضافه کنید، سپس مواد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مایع را در قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از پخت و هنگامی که هنوز داغ است روی آن کمی عسل بریزید.