چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
کاستر
مواد لازم:
پودر کاستر (آناناس) ۴ قاشق غذا خوری
شیر ۸ پیمانه
شکر ۷ قاشق غذاخوری(در صورت کممزه بودن بیشتر میزنیم)
زعفران آبگرفته ۲/۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای برای تزئین
طرز تهیه:
پودر کاستر را همراه شکر و شیرخوب مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. آنقدر هم میزنیم تا خوب سفت شود و زعفــران را به آن اضافه میکنیم باید مواظب باشیم که ته نگیــرد زیرا سریعاً میسوزد.
حرارت را کم میکنیم به طور مداوم هم میزنیم. وقتی خوب سفت شد در یک ظرف برای نمونه ۱ قاشق ریخته و در یخچال قرار میدهیم اگر بعد از ۵ دقیقه از ظرف جدا شد آماده است.
اگر مواد را در ظرف ریختیم و شل بود بطوریکه خود را نگرفت میتوانیم دوباره آن را بجوشانیم و در ظرف بریزیم و با شکلات تختهای آبشده همراه با روغن، روی ظرفهای کاستر بدهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست