سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سس سیر
مواد لازم
سه عدد سیر درشت
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف فنجان خامه ترش
یک چهارم فنجان سس مایونز
یک عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
نصف قاشق چایخوری نمک
سه چهارم قاشق چایخوری فلفل
مقداری ادویه میخک
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. برای درست کردن این سس لازم است سیرها را پوست کنده و در ادویه میخک قرار دهید. پس از آن سیرها را به روغن زیتون آغشته کرده و در فویل بپیچید. فویل را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید و پس از پختن سیرها را از فر درآورده و بگذارید خنک شود. سپس سیر را کوبیده و به آن خامه ترش، سس مایونز، پیاز رندهشده، سرکه، نمک و فلفل را افزوده و برای مدت دو تا چهارساعت درون یخچال بگذارید. سیبزمینیهای تنوری را در کنار این سس در وعده عصرانه میل کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا شهادت رئیس جمهور خودرو یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران تلویزیون سینما لیلا حاتمی داریوش ارجمند سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی جشنواره کن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین ترکیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی لیورپول منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان سزارین قهوه مغز کاهش وزن رژیم غذایی طول عمر آلزایمر مغز انسان افسردگی فشار خون