پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان


 طرز تهیه خورش فسنجان با لوبیا و بادمجان

 این مدل فسنجان یک غذای خیلی قدیمی لاهیجان است که بیشتر مادر بزرگ ها طرز پختش را می دانند و جوانترها کمتر با نحوه پخت آن آشنا هستند. حالا که تا فصل گرما کمی وقت داریم می توانید در مهمانی هایتان با این غذای محلی خیلی قدیمی از مهمان هایتان پذیرایی کنید.

مواد لازم

سینه مرغ:یک عدد

لوبیا چشم بلبلی:یک دوم پیمانه

بادمجان:2 عدد

مغز گردو:یک پیمانه

پیاز:یک عدد

رب گوجه فرنگی:یک قاشق سوپ خوری

رب انار:2 قاشق سوپ خوری

نمک و زردچوبه:به دلخواه


طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان

طرزتهیه:

پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ و نصف پیمانه آب بگذارید بپزد.

 در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه بپزید.

 بادمجان ها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد به لوبیای پخته اضافه کنید.

 گردوی چرخ شده را به لوبیا و بادمجان اضافه کنید و هم بزنید.

 حالا رب گوجه، رب انار، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.

 سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید برای 20 دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد. 

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
طرز تهیه خورش فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان