یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
قارچ با خامه و مرغ
مواد لازم
لیمو ترش یك عدد
سینه مرغ ۴ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
كره ۲۵ گرم
نمك و فلفل به اندازه كافی
چگونگی تهیه
پیاز را پوست بكنید و همراه سینه مرغ خلال كنید . قارچ ها را خیلی سریع زیر آب سرد بشویید و با حوله خشك كنید و برای اینكه سیاه نشود آبلیمو به آن بزنید و خرد كنید . كره را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن بریزید و هم بزنید .
كمی كه سرخ شد مرغ را بریزید و دوباره هم بزنید. در آن را بگذارید و شعله را كم كنید تا آرام به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد بعد قارچ را بریزید و هم بزنید . دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید با شعله كم بجوشد . سپس در قابلمه را بردارید . اگر آب داشت بگذارید با حرارت زیاد بجوشد تا آب آن تمام شود . نمك و فلفل بزنید خامه را بریزید و پس از چند جوش جعفری را بریزید و از روی حرارت بردارید سپس در ظرف كشیده و سر میز ببرید. مدت كل پخت ۳۵ دقیقه می باشد . (برای ۴ نفر)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست