دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

بیسکویت کدوتنبل


بیسکویت کدوتنبل

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید. سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا بِبُرّد.

مواد لازم برای خمیر:

شیر - سه چهارم پیمانه

سرکه سیب - یک قاشق مرباخوری

آرد - یک و نیم پیمانه

آرد گندم - نصف پیمانه

بکینگ پودر - یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین - یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

روغن کانولا - یک چهارم پیمانه

پوره کدوتنبل آب پز شده - نصف پیمانه

کره نرم - ۵قاشق غذاخوری

شکر - سه چهارم پیمانه به اضافه ۲قاشق مرباخوری

پودر دارچین - یک قاشق مرباخوری

پودر هل - نصف قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رویه:

پودر شکر - نصف پیمانه

پودر دارچین - نصف قاشق مرباخوری

وانیل - کمی

شیر - یک تا دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید. سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید. در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید. مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.

آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید. لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد. مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.