سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آش آویشن


آش آویشن

● مواد لازم:
▪ عدس / یک پیمانه
▪ برنج / یک پیمانه
▪ پیاز / دو سه عدد
▪ آویشن آسیاب نشده خشک / دو تا سه قاشق غذا خوری
▪ پونه خشک / یک قاشق غذا خوری
▪ آرد / یک قاشق غذا خوری
▪ فلفل سیاه / نصف قاشق …

مواد لازم:

عدس / یک پیمانه

برنج / یک پیمانه

پیاز / دو سه عدد

آویشن آسیاب نشده خشک / دو تا سه قاشق غذا خوری

پونه خشک / یک قاشق غذا خوری

آرد / یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه / نصف قاشق چای خوری

نمک / به میزان لازم

عصاره مرغ الیت / یک بسته

طرز تهیه:

برنج و عدس رو از یک ساعت قبل خوب بشوئید و خیس کنید . پیازها رو کاملاْ ریز کنید و در صورت دلخواه رنده کنید .

برنج و عدس و پیازها رو بدون تفت دادن داخل قابلمه همراه با سه چهار لیوان آب بریزید و شعله رو زیاد کنید تا آب جوشه .

بعد از جوشیدن شعله رو ملایم کنید و صبر کنید تا برنج کاملاْ بپزه و باز بشه .

آرد رو در یک استکان آب سرد حل کنید و همراه با عصاره ی مرغ اضافه کنید .

بعد از نیم ساعت سبزی های خشک شده رو هم اضافه کنید و درب قابلمه رو بگذارید تا آش با حرارت ملایم بپزه و جا بیفته. در آخر نمک و فلفل رو هم اضافه کنید .

نکته:

به این آش موادی از قبیل سیب زمینی هم میشه اضافه کرد .