سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

پیاز ترشی


پیاز ترشی

● مواد لازم:
▪ پیاز پوست کنده=۲ کیلو
▪ نعناع=یک کیلو(ممکن است از دو تا سه قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم استفاده کرد)
▪ سیر=نیم کیلو
● طرز تهیه:
نعناع را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم و …

مواد لازم:

پیاز پوست کنده=۲ کیلو

نعناع=یک کیلو(ممکن است از دو تا سه قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم استفاده کرد)

سیر=نیم کیلو

طرز تهیه:

نعناع را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم و خشک می کنیم،بعد سیر را پوست می کنیم و با نعناع از چرخ رد می کنیم،سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نماییم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می ریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک می ریزیم و بهمین ترتیب شیشه را پر می کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می ریزیم بطوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.