سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کوفــــــــته ایتـــالیــایی


کوفــــــــته ایتـــالیــایی

● مواد لازم:
▪ برنج: دو پیمانه
▪ گوشت چرخ کرده: یک پیمانه
▪ پیاز: دو قاشق غذاخوری
▪ نخودفرنگی: یک پیمانه
▪ رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری
▪ تخم‌مرغ: دوعدد
▪ آرد سفید: یک پیمانه
▪ پودر …

مواد لازم:

برنج:

دو پیمانه

گوشت چرخ کرده:

یک پیمانه

پیاز:

دو قاشق غذاخوری

نخودفرنگی:

یک پیمانه

رب گوجه‌فرنگی:

دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ:

دوعدد

آرد سفید:

یک پیمانه

پودر سوخاری:

یک پیمانه

پنیر پیتزا رنده شده:

یک پیمانه

روغن:

به میزان لازم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

در مرحله اول، برنج را هر طور که دوست دارید به صورت کته یا آبکش پخته و کنار بگذارید. مرحله دوم، تهیه مایه یا کوفته است. برای این کار ابتدا گوشت را با پیاز تفت می‌دهیم تا طعم پیاز کاملا در گوشت نفوذ کند. سپس به آرامی پنیر و نخود فرنگی به همراه نمک و فلفل را به گوشت اضافه می‌کنیم. در ادامه آرد و پودر سوخاری و همچنین تخم‌مرغ را با برنج مخلوط کرده و به صورت دایره‌ای شکل در می‌آوریم.

در پایان داخل هر کدام از آنها را با گوشت و نخود فرنگی پر کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا رنگ طلایی به خود بگیرد. کوفته آماده است، می‌‌توانید در کنار خانواده این غذای خوشمزه را میل کنید.