یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
کشکبا
مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر: یک کیلو، پیاز سرخ شده: ۲ عدد، جو پخته شده: یک و نیم لیوان، کشک: یک کیلو، پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید. نعناع داغ و پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی ایران دولت چهاردهم پزشکیان رهبر انقلاب دولت محمدجواد ظریف مجلس رئیس جمهور انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران هواشناسی اربعین وزارت بهداشت پشه آئدس سازمان هواشناسی قتل گرمای هوا پلیس سلامت
خودرو واردات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو مالیات برق حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان مسکن ایران خودرو
سعید راد تلویزیون رضا کیانیان سینمای ایران شهید عاشورا محرم دفاع مقدس موسیقی سینما امام حسین (ع) رسانه ملی
هوش مصنوعی حوزه علمیه فناوری وزارت علوم دانشگاه تهران اختلال جهانی
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه جنگ غزه ترامپ جو بایدن تل آویو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات المپیک 2024 پاریس لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک تراکتور
تبلیغات مایکروسافت مدیران خودرو همستر کامبت فیلترینگ شیائومی موبایل گوگل ناسا ویندوز سامسونگ امنیت سایبری
تابستان دیابت مغز استرس چای افسردگی بیماری تب دنگی ایدز مو کودک اضطراب