یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

کشکبا


کشکبا

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.

مواد لازم:

اسفناج یا برگ چغندر: یک کیلو، پیاز سرخ شده: ۲ عدد، جو پخته شده: یک و نیم لیوان، کشک: یک کیلو، پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید. نعناع داغ و پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است