شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
چرخ گوشت و ۱۵ نکته برای کدبانوهای خانه
با مطالعه راهنمای خرید و استفاده از چرخ گوشت میتوانید سالها از چرخ گوشت آشپزخانه خود استفاده کنید، بدون آن که نگران طول عمر و خرابی قطعات یا موتور آن باشید.
به گزارش روزنامه خراسان ؛ تنها باید نکاتی را مدنظر داشته باشید و هر بار هنگام استفاده از چرخ گوشت و شست و شوی آن به توصیههایی که در ادامه میآید عمل کنید.
۱- برای افزایش طول عمر چرخ گوشت از برشهای کوچک گوشت استفاده کنید. برشهای بزرگ علاوه بر این که با فشار وارد محفظه چرخ گوشت میشود، باعث میشود فشار زیادی به موتور دستگاه وارد شود.
۲- هرگز برای خرد کردن سبزیجات از چرخ گوشت استفاده نکنید. آب موجود در سبزیها ممکن است به موتور دستگاه نفوذ کند و باعث خرابی آن شود.
۳- بعد از هر بار استفاده از چرخ گوشت محفظه و تیغههای داخلی آن را به خوبی پاک کنید و اجازه ندهید کوچک ترین ذرهای از گوشت یا چربی درون محفظه دستگاه باقی بماند.
۴- هنگام خرید چرخ گوشت دقت کنید تیغهها و صفحات برش درون دستگاه ضدزنگ باشد. ضد زنگ بودن این قطعات مانع از زنگ زدن و فرسودگی بعد از شست وشوهای مکرر میشود.
۵- یکی از مهمترین ویژگیهای چرخ گوشت، قدرت موتور و سیستم چرخش معکوس آن است. هنگام انتخاب چرخ گوشت به میزان قدرت و توان موتور آن توجه کنید.
۶- برای مدت زمان طولانی از دستگاه چرخ گوشت استفاده نکنید. موتور چرخ گوشتهای خانگی، قدرت چرخ گوشتهای صنعتی را ندارد و در صورتی که برای مدت طولانی بیشتر از ۱۵ دقیقه از آن استفاده کنید عمر دستگاه کم میشود.
۷- هنگام چرخ کردن گوشت، پیاز به آن اضافه نکنید. اضافه کردن پیاز ممکن است موجب خرابی موتور شود چون امکان نفوذ آب پیاز به دستگاه وجود دارد.
۸- هر ۳ ماه یک بار برای تیز کردن تیغه دستگاه اقدام کنید، در ضمن اگر تصمیم دارید مقدار زیادی گوشت را چرخ کنید، باید هر چند دقیقه یک بار به دستگاه استراحت کوتاهی بدهید.
۹- همیشه هنگام چرخ کردن گوشت، گوشت کوب چرخ را درون محفظه استوانهای قرار دهید تا از وقوع حادثه پیشبینی نشده پیشگیری کنید.
۱۰- اگر قصد خرید چرخ گوشت جدیدی دارید، بعد از آن که از قدرت موتور آن مطمئن شدید به تعداد قطعات آن توجه کنید. چرخ گوشتهایی را انتخاب کنید که تمیز کردن و شست وشوی آن ساده و آسان باشد.
۱۱- تیز بودن تیغههای چرخ گوشت اهمیت زیادی دارد. اگر تیغه از آلیاژ نامناسب باشد و به اندازه کافی تیز نباشد هنگام چرخ کردن باعث له شدن گوشت میشود.
۱۲- در صورتی که قصد دارید چرخ گوشتتان را روی کابینت آشپزخانه بگذارید هنگام خرید به ارتفاع آن توجه کنید.
۱۳- هرگز چرخ گوشت را بدون گوشت روشن نگذارید. این کار موجب میشود تا دور موتور دستگاه بالا برود و در نتیجه افزایش گرما و فرسودگی قطعات موتور شود.
۱۴- در صورتی که بیش از ۶ ماه از چرخ گوشت استفاده کردهاید و تیغه آن کند شده است، برای تیز کردن تیغه اقدام کنید.
۱۵- سعی کنید از گوشتی استفاده کنید که بدون رگ و پی باشد، چون رگ و پی گوشت به تیغههای دستگاه گیر میکند و مانع چرخش تیغه و درنهایت وارد آمدن فشار به دستگاه میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست