سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

آش ماست


آش ماست

برنج  :  ۲۰۰ گرم
سبزی آش  :  ۱۰۰۰ گرم
سیر  :  ۲.۵ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی  :  ۳.۵ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب  :  ۲۰۰۰ گرم
گلپر  :  ۱.۵ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۲.۵ …

برنج  :  ۲۰۰ گرم

سبزی آش  :  ۱۰۰۰ گرم

سیر  :  ۲.۵ قاشق سوپخوری

پیاز داغ عسلی  :  ۳.۵ قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم

ماست ساده کم چرب  :  ۲۰۰۰ گرم

گلپر  :  ۱.۵ قاشق سوپخوری

روغن  :  ۲.۵ قاشق سوپخوری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می‌ریزیم روی آتش ملایم می‌گذاریم کمی نمک و فلفل می‌ریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را به دقت می‌شوئیم و داخل لپه می‌ریزیم می‌گذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم، ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کله و جگر بره را درست نمائیم، بعد آنها را داخل آش می‌ریزیم، سبزی را نیز تمیز می‌نمائیم و می‌شوئیم و خرد می‌کنیم به مایه آش اضافه می‌کنیم می‌گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیافتد و باید برنج آش کاملاً بپزد و لعاب بیندازد. برای چاشنی آن یک کیلو ماست کافی است، ماست را خوب می‌زنیم و با آش مخلوط می‌کنیم و از روی آتش بر می‌داریم. در آخر کار گلپر را به آش اضافه می‌کنیم و آش را در ظرف می‌ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می‌دهیم (با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم نعناع داغ درست می‌کنیم).



همچنین مشاهده کنید