سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

فرنچ تست مخصوص صبحانه


فرنچ تست مخصوص صبحانه

مواد لازم:
▪خامه رقیق یا شیر: یک پیمانه
▪ تخم مرغ: ۳عدد
▪ عسل یا شکر: ۲قاشق غذاخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نان تست خشک: ۶عدد
▪ کره: ۴قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
خامه، تخم مرغ، عسل …

مواد لازم:

خامه رقیق یا شیر:

یک پیمانه

تخم مرغ:

۳عدد

عسل یا شکر:

۲قاشق غذاخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

نان تست خشک:

۶عدد

کره:

۴قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

خامه، تخم مرغ، عسل و نمک را هم بزنید و کنار بگذارید. فر را روی ۱۸۰درجه سلسیوس تنظیم کنید. هر دو طرف نان ها را به مدت ۳۰ثانیه در مواد تخم مرغ بخوابانید. کره را در ماهیتابه داغ کنید و هر دو طرف را بپزید تا طلایی شود. نان ها را روی سینی بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید. در صورت بیات نبودن، نان را در فر کمی خشک کنید تا کمتر مواد تخم مرغ را به خود جذب کند.