یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
اضافه وزن از کجا می آید؟
پیش از سال ۱۸۷۰ میلادی غذاهای کم فیبر گیاهی در اروپا گران قیمت و دسترسی به آن سخت بود و تنها ثروتمندان می توانستند چاق شوند و چاقی نشان دهنده رفاه اقتصادی بود.
غذای مردم عادی اغلب شامل سبزی، غلات و حبوبات بود که به صورت تصفیه نشده و طبیعی همراه سلولزهای خشن گیاهی و فیبرهای آن مصرف می شد. این غذاها به علت طبیعی بودن افراد را از خطر چاقی حفظ می کرد.اضافه وزن مشهودترین نشانه یک رژیم غذایی نادرست است. تحقیقات نشان می دهد که در ۹۰درصد موارد، اضافه وزن بر اثر وجود اختلال در سوخت و ساز کربوهیدرات ها ایجاد می شود. علت ایجادچاقی اختلال در سوخت و ساز کربوهیدرات ها (مواد قندی و شیرین) است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست