جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

سوپ ماهی


سوپ ماهی

● مواد لازم
▪ شش قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک فنجان خرد شده پیاز
▪ دو حبه سیر بزرگ خرد شده
▪ دو سوم فنجان جعفری
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
▪ …

مواد لازم

شش قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک فنجان خرد شده پیاز

دو حبه سیر بزرگ خرد شده

دو سوم فنجان جعفری

یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده

دو قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی

۲۴۰ میلی لیتر آب مرغ یا آب گوشت

۳۰۰ گرم فیله ماهی خرد شده

کمی پونه، فلفل، زردچوبه و نمک

زمان تهیه:

۲۵ دقیقه

طرز تهیه

روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را با سیر به آن اضافه کرده و برای چهار دقیقه با هم تفت دهید ‎. سپس جعفری خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید.

گوجه فرنگی خرد شده را با رب گوجه به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و برای دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کمی تفت داده شود سپس آب مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید. وقتی مواد به جوش آمد ماهی های خرد شده را به درون قابلمه بیفزایید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه به آرامی مواد با هم پخته و جا بیفتد. به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل،پونه و زردچوبه اضافه کنید و پس از این که مواد یکی، دو جوش زد آن را در ظرف مناسبی ریخته و سوپ را سرو کنید.

[ماهرخ جواهری]