دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
۱۰ روش برای موفقیت در وب
در گذشته همه نگران این بودند که چگونه خود را برای موتورهای جستجو عزیز کنند! چیزی که به آن SEO=search engine optimazition گویند.امروزه این مفهوم دیگر در فضای وب کمتر طرفدار دارد و یک مسئله قدیمی حساب میشود(اما در وب ایرانی بنظر میآید هنوز این موضوع جا نیافتاده است).مدتی قبل یکی از وبلاگهای معروف آیتی از دوستش- که در همین زمینه فعالیت دارد- خواست تا مطلبی بنویسند.هرچقدر مقاومت کردم که این مطلب را ترجمه نکنم نشد!
این آقا اسم وبلاگش را گذاشته SEO۲ (بر وزن WEB۲).به همین دلیل نکاتی که میگوید بنظر مهم میرسد-بخصوص که مورد تایید فیلیپ لنسن هم باشد. اولین نکته که او هشدار میدهد این است: تمام مزخرفاتی را که تاکنون در مورد page optimazition- link building یاد گرفتهایم دور بریزیم.سپس:
۱) کنج مخصوص خودتان را پیدا کنید: متفاوت باشید.در مورد چیزی بنویسید که تاکنون دیگران به ان نپرداختهاند.مهم نیست از چه واژهای استفاده کنید.مهم ان است که به چیزهایی بپردازید که تاکنون در وب کمتر به ان پرداخته شده.خود ایشان مثال میزنند که تاکنون SEO بسیار مورد توجه بوده اما ایشان اولین کسی است که در مورد SEO۲ مینویسد.
۲) از وردپرس استفاده کنید: بجای اینکه به فکر page optimaziotion باشید سعی کنید از وردپرس استفاده کنید.وردپرس تنها یک ابزار برای بلاگینگ نیست بلکه یک cms جمعوجور است و برای اکثر وبسایتها کافی است.نکته جالب اینجاست که وردپرس بسیار با موتورهای جستجو دوست است و در کمتر از چند ساعت، پستهای جدید وبلاگ شما اتوماتیک در گوگل ایندکس میشوند.
۳) با CSS یک طراحی جذاب انجام دهید: در گذشته وبسایتها و وبلاگها طراحی زشتی داشتند و تنها به لینکها توجه میکردند.اما امروزه یک طراحی زیبا برای وبسایت بسیار مهم است.استفاده از CSS و استانداردهای وب امروزه کار راحتی است و امکانات زیادی برای طراحی-بخصوص در محیط وردپرس - وجود دارد.
۴) ترکبک بسیار مهم است: یکی از مهمترین روشها برای پیشرفت وبلاگها وجود ارتباط است و بهترین روش ان استفاده از ترکبک. از پلاگین dofollow برای جلوگیری از ترکبکهای اسپم استفاده کنید.
۵) اجتماعی باشید، کامنت بگذارید و لینک دهید: امروزه یکی از مهمترین کارها رفتارهای social میباشد.بهمین دلیل سعی کنید به سایر وبلاگها لینک دهید و حتما در انها کامنتهای خوب بنویسید.
۶) از social bookmarking استفاده کنید: حتما سعی کنید از آیکونهای انها مثل دلیشس و استامبلاپان استفاده کنید.نکته جالب اینجاست که نویسنده معتقد است در مورد استفاده از digg-reddit محتاط باشید.انها ممکن است موجب crash شدن سرورهای شما شوند و در یک بازه زمانی کوتاه،
رافیک غیرمفیدی برای شما ایجاد کرده و موجب هدر رفتن پول و امکانات شما شوند.(سوال: آیا این در مورد بالاترین خودمان هم مصداق دارد؟)
۷) خود را ارائه کنید،حرف جدید بزنید، نظر خودتان را بنویسید: بسیار مهم است که مطالبی که مینویسند چیز تازهای داشته باشند و صرفا کپی از دیگران یا مجموعهای از لینکها نباشند.سعی کنید در مورد چیزهای مورد علاقه خود، راحت صحبت کنید و نظرات خود را بنویسید.
۸) دانستههای خود را با نظرات دیگران جمعبندی کنید: اگر قبلا در مورد یک مسئلهای صحبت شده سعی کنید انها را جمعاوری کنید و مطالب خود را به ان اضافه کنید تا تشکیل یک لیست بدهد.در بین لیستها نیز مثلا ۱۰ پلاگین ضروری برای وردپرس بهتر است از ۲۰۰ پلاگین برای وردپرس.
۹) با سایر نشریات آنلاین همکاری کنید: تنها در وبلاگ خود ننویسید.سعی کنید با سایر online publications که در مورد موضوعات مورد علاقه شما مینویسند همکاری کنید.بدین صورت انها به شما نیز لینک خواهند داد.
۱۰) مرتب آپدیت کنید: لازم نیست هر روز مطلب در وبلاگ خود وارد کنید.اما اگر میخواهید یک وبلاگ خوب، سرحال و مورد علاقه خوانندگان خود داشته باشید سعی کنید ۳ بار در هفته ان را اپدیت کنید.
همانگونه که دیدید در این ۱۰ مورد چیز عجیبغریبی وجود ندارد.احتمالا هماکنون شما بسیاری از انها را رعایت میکنید.نکته مهم این است که بدانید همین مسایل ساده اساس و پایه SEO۲ را میسازد و دیگر لازم نیست - مثل قبل- خود را درگیر مسایل بغرنج کنید.با اینحال اگر احساس میکنید این ۱۰ مورد شما را کاملا ارضاء نکردهاند میتوانید برای مطالب بیشتر به اینجا نگاهی بیاندازید.
http://websaz.wordpress.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست