چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

پاناکوتای قهوه


پاناکوتای قهوه

برای تهیه این دسر ایتالیایی، یک چهارم پیمانه قهوه داغ را در یک ظرف مناسب برای مایکروفر قرار دهید.

مواد لازم برای ۶ نفر

قهوه دم کرده داغ- یک پیمانه

ژلاتین بدون طعم- ۲ قاشق مرباخوری

ماست بدون چربی- سه چهارم پیمانه

شیر کم چرب- سه چهارم پیمانه

اسانس- به دلخواه

پودر دارچین- یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر- یک سوم پیمانه

خامه سرد- نصف پیمانه

برای تهیه سس قهوه

قهوه دم کرده- ۳ قاشق غذاخوری

شکر (ترجیحا قهوه ای)- ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر ایتالیایی، یک چهارم پیمانه قهوه داغ را در یک ظرف مناسب برای مایکروفر قرار دهید. پودر ژلاتین روی قهوه بریزید، هم بزنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند.

در این زمان، بقیه سه چهارم پیمانه قهوه، ماست، شیر، اسانس و دارچین را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

مخلوط قهوه و ژلاتین را به مدت ۲۰ تا ۴۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید به طوری که مواد مخلوط شود اما نجوشد یا این که به طور بن ماری این کار را انجام دهیدو مخلوط ژلاتین و شکر را خوب هم بزنید تا یکدست شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

به آرامی مخلوط ژلاتین را به مخلوط ماست اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. هراز گاهی نیز مواد را هم بزنید تا این که شروع به غلیظ شدن کند. این روند ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول خواهد کشید.

خامه را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط ماست اضافه کنید. مواد را در ۶ لیوان یا کاسه یک نفره تقسیم کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا خود را بگیرد.

برای تهیه سس، شکر قهوه ای و ۳ قاشق قهوه را در قابلمه کوچکی به جوش بیاوریدسپس اسانس را اضافه کنید.

هنگام سرو، دور لبه دسر را باچاقو جدا کنید، لیوان یا ظرف را در آب جوش به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید، سپس ظرف را روی بشقاب یک نفره برگردانید در انتها روی آن را کمی سس قهوه بریزید و سرو کنید.

خواص دارچین:

این ادویه تکثیر سلول های سرطان به ویژه لوسمی و لنفوما را کاهش می دهد.

ارزش غذایی هر پرس

کالری ۱۸۱

چربی کلی ۷ گرم

چربی اشباع شده ۴ گرم

کلسترول ۲۵ میلی گرم

سدیم ۴۶ میلی گرم

کربوهیدرات کلی ۲۳ گرم

پروتئین ۴ گرم