شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

خوراک ذرت و لوبیا آمریکایی


خوراک ذرت و لوبیا آمریکایی

اسکوت پیکوک سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراک‌های اصیل آمریکایی است.
یکی از خوراک‌های ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسکوت پیکوک با روشی آسان و اصیل این خوراک …

اسکوت پیکوک سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراک‌های اصیل آمریکایی است.

یکی از خوراک‌های ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسکوت پیکوک با روشی آسان و اصیل این خوراک را درست می‌کند. و دارای ترکیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازک، گوشت ران درشت، تکه کره و کرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، کدو، گیاهان بوته ای که در منزل دارید.

مواد لازم

۲ فنجان لوبیای تازه

نمک پاک شده

۲خوشه ذرت درشت

روغن بدون نمک

فلفل سیاه

۴/۱ فنجان سس غلیظ یا(سس بشامل)

۴/۱ فنجان گوشت ران ریز شده

دستور العمل

۱) لوبیای نازک را در یک ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. ۱ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد کنید و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا این که نازک و نرم شود. لوبیا‌های تغییر شکل داده را از صافی جداگانه رد کنید.

۲) ذرت را پوست بکنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده کرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخ‌های آن پاک شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده کرده تا دانه‌های ذرت را از چوبش جدا کنید.

۳) ماهی تابه را داغ کرده و کره را در آن بیندازید، زمانی که آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه کرده و برای ۱ تا ۲ دقیقه با نمک و فلفل تفت می‌دهیم، خوب که تفت خورد لوبیا را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.

۴) گوشت و سس را اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را کم کنید. سپس غذا را به ۸ قسمت کرده و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری ۱۴۱

چربی ۶ گرم

چربی‌های اشباع ۴ گرم

کلسترول ۲۰ میلی گرم

سدیم ۲۴۶ گرم

کربوهیدرات ۱۸ گرم

فیبر ۳ گرم

پروتئین ۵ گرم

ویتامین C ۷%

کلسیم ۲%

آهن ۴%

در صد ارزش روزانه مبنی بر کالری ۲۰۰۰