چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
شکستن نارگیل به روشی ساده
حتما برای شما هم پیش آمده که موقع شکستن و خوردن نارگیل تازه ، با مشکل مواجه شده و به دردسر افتاده اید. در این مواقع توصیه می کنیم ابتدا از محلهای مخصوصی که به طور طبیعی روی سطح نارگیل مشخص است ، دو سوراخ با میخ ایجاد کرده و شیر نارگیل را درون لیوان بریزید . سپس آن را به مدت یک ربع ساعت درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و از پشت شیشه مراقب باشید . حال نارگیل را در آورده و درون یک ظرف بزرگ محتوی آب یخ قرار دهید. در این صورت ملاحظه خواهید کرد که نارگیل یک دفعه خود به خود از چند جا ترک بر می دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست