چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
طرز تهیه چیز کیک بستنی

واسه کسی که عاشق چیزکیکه خوردن بستنی چیزکیک از نون شب هم واجب تره. من همیشه موقع سفارش دادن بستنی چند طعم رو در اولویت قرار میدم همیشه هم واسه اینکه بدونم یه بستنی فروشی کلاس کارش در چه حدیه این طعمها رو باید امتحان کنم: اول کارامل که عالی در آوردنش اصلا کار ساده ای نیست. دوم دارک چاکلت که اونم کار پیچیده ایه. و سوم چیزکیک. (بقیه رو توضیح نمیدم تا وقتتون بیخودی گرفته نشه)
به جرأت میتونم بگم هیچ بستنی چیزکیکی بستنی چیزکیک خودم نمیشه (حتی مارکداراش)
دلیلش هم اینه که زحمت میکشم اول "دقیقا" چیزکیک درست میکنم بعد تبدیلش میکنم به بستنی! سخته ولی ارزشش رو داره. قبول ندارید امتحان کنید!
مواد لازم :
پنیر خامه ای : ۳۰۰ گرم
ماست : نصف لیوان
شکر : نصف لیوان
وانیل : ربع ق چ
تخم مرغ : دو عدد
خامه فرم گرفته : ۲ لیوان
وانیل : ربع ق چ
طرز تهیه :
پنیر خامه ای ماست و وانیل و شکر و تخم مرغ رو هم میزنیم تا مایه یکدستی ایجاد شه
توی یه سینی میریزیم و اون رو توی یه ظرف حاوی آب جوش قرار میدیم به طوری که آب جوش تا نصف دیواره ظرف رو بپوشونه
حالا در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم. توجه داشته باشید که هرچی ظرفتون بزرگتر باشه زمان پخت کمتر میشه
(من از ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری استفاده کردم)
چیزکیک زمانی آماده است که وقتی ظرف رو تکون میدیم وسطش تکون نخوره
حالا اجازه میدیم توی فر بمونه تا سرد شه
بعد به یخچال منتقلش میکنیم و صبر میکنیم تا کاملا خنک شه
چیزکیک رو با قاشق توی یه کاسه بزرگ خالی میکنیم (میبینید که رنگش مایل به زرده)
وانیل و دو لیوان خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و با قاشق فولدش میکنیم تا به خوبی مخلوط شن (دقت کنید من در این رسپی دو بار از وانیل استفاده کردم. پس اشتباه تایپی نیست!)
دلیل اینکه من از خامه فرم گرفته ( و نه خامه ساده) توی بستنیم استفاده میکنم اینه که میخوام هوای بیشتری توی بافت بستنی وجود داشته باشه و بستنی بافت و فرمش به چیزکیک نزدیکتر باشه و مواد بستنی حجیم تر شه
خامه فرم گرفته نیازی نیست که کاملا سفت باشه همین که کمی فرم بگیره و حجیم شه کافیه.
حالا توی یه ظرف فریزری ریخته و مرتب هر بیست دقیقه یکبار هم میزنیم تا وقتی که بستنی کاملا فرم بگیره.
این بستنی چیزکیک دقیقا طعم چیزکیک داره چون توش از چیزکیک سنتی استفاده شده. همینطور که گفتم من برای تهیه این بستنی از رسپی این چیزکیکم الهام گرفتم که طعم فوق العاده ای داره
کافیه بستنی رو با بیسکویت یا خورده بیسکویت سرو کنید تا دقیقا احساس خوردن چیزکیک بهتون دست بده
این هم از بستنی چیزکیک من با طعم صد درصد چیزکیکی.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست