یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

رولت بادمجان و برنج


مواد لازم برای چهار نفر:

۳ عدد بادمجان دلمه ای بزرگ
۶۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۳۰۰ گرم برنج
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان
۲ حبه سیر
نمك و فلفل سیاه
روغن زیتون

بادمجان را پوست كنده و از …

مواد لازم برای چهار نفر:

۳ عدد بادمجان دلمه ای بزرگ

۶۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۳۰۰ گرم برنج

۱۰۰ گرم جعفری و ریحان

۲ حبه سیر

نمك و فلفل سیاه

روغن زیتون

بادمجان را پوست كنده و از قسمت طولی برش دهید. برنج را به سبك ایتالیایی آبكش كنید. ابتدا برنج را با یك قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ كرده و سپس در آب ریخته و آبكش كنید. سپس با گوجه فرنگی و سبزیجات (جعفری و ریحان) مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن بیفزایید.

بادمجان ها را پهن كرده و به اندازه سه قاشق غذاخوری از مواد بر روی آن ریخته و سپس به صورت رولت بپیچید و در روغن تفت دهید. می توانید كمی از برنج را دم كرده و با رولت بادمجان صرف كنید.