جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه کدوحلوایی با کره عسل


کلوچه کدوحلوایی با کره عسل

● مواد لازم برای تهیه کلوچه
▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ بکینگ پودر: دو و نیم قاشق
▪ ادویه مخصوص پای کدو حلوایی: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ کره سرد: ۵ قاشق غذاخوری
▪ شیر …

مواد لازم برای تهیه کلوچه

آرد:

۲ پیمانه

بکینگ پودر:

دو و نیم قاشق

ادویه مخصوص پای کدو حلوایی:

یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

کره سرد:

۵ قاشق غذاخوری

شیر بریده:

یک سوم پیمانه

پوره کدو حلوایی آب پز شده:

سه چهارم پیمانه

عسل:

۳ قاشق غذاخوری

کره نرم:

نصف پیمانه

عسل:

نصف پیمانه

پوست پرتقال:

نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

آرد ، بکینگ پودر، ادویه کدو حلوایی و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره سرد را به آن اضافه کنید و با استفاده از نوک انگشتان یا ۲ چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

برای بریدن شیر، کمی آب لیمو به آن اضافه و کمی صبر کنید تا ببرد. سپس شیر بریده، عسل و پوره کدو را با هم ترکیب و کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد ورز دهید و پهن کنید و به شکل گرد برش بزنید.

خمیر به دست آمده را روی سطح آغشته به آرد باز و سپس تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید. این کار را ۴ بار تکرار کنید تا کلوچه پفکی شود.

خمیر را به شکل گرد (حدود ۱۴عدد) ببرید و روی سینی پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و بگذارید به مدت ۱۴ دقیقه بپزد.

برای تهیه کره عسل و پرتقال، کره نرم،عسل و پوست پرتقال را با هم بجوشانید تا کمی غلیظ شود سپس با کلوچه سرو کنید.

برای تهیه ادویه مخصوص پای کدو حلوایی، نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین، یک چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل، یک هشتم قاشق مرباخوری پودر جوزهندی و یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل شیرین را با هم مخلوط کنید.