پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

روش‌های كنترل و پیشگیری از بیماری درماتیت گانگرنی چیست؟


۱- آب خوری و دانخوری كافی در جهت جلوگیری از شرایط استرس زا .
۲- سطوح تیز و برنده داخل سالن شناسایی و حذف گردد .
۳- میزان باز دید كننده به مرغداری را كاهش دهید .
۴- تنظیم دقیق جیره از جهت …

۱- آب خوری و دانخوری كافی در جهت جلوگیری از شرایط استرس زا .

۲- سطوح تیز و برنده داخل سالن شناسایی و حذف گردد .

۳- میزان باز دید كننده به مرغداری را كاهش دهید .

۴- تنظیم دقیق جیره از جهت جلوگیری از بروز كانی بالیسم و پر كنی توصیه می گردد .اسیدهای آمنیه گوگرد دار در این زمینه بسیار قابل اهمیت می باشند .

۵- كمبود روی می تواند به درماتیت گانگرنی ختم شود .

۶- اضافه نمودن ویتامین E به جیره در جهت بهبود ایمنی طیور لازم بنظر می رسد .

۷- جیره مصرفی از لحاظ وجود قارچ و سموم قارچی از جهت كاهش خاصیت ایمنی جوجه مورد بررسی قرار گیرد .

۸- بیمارهای مستعد كننده تولید IBD و CAV توسط روشهای امنیت زیستی و اكسیناسیون مورد بررسی قرار گیرد .

۹- بستر نامرغوب از سالن خارج شود .

۱۰- در محل تزریقات , ضدعفونی لازم صورت گیرد .