سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته مرغ


طرز تهیه کوفته مرغ

صبر کنید ۲۰ دقیقه زمان بگذرد تا کوفته‌ها کاملا پخته شود و آب آن هم تبخیر و به سس غلیظی تبدیل شود.

مواد لازم :

گوشت سینه مرغ چرخ کرده : ۶۰۰ گرم

سیب‌زمینی : دو عدد متوسط

پیاز : یک عدد

تخم‌مرغ : دو عدد

نمک و فلفل : به اندازه لازم

سبزی معطر خشک شامل ترخون و مرزه : یک قاشق غذا‌خوری

زرشک : یک قاشق غذا‌خوری

آلو بخارا خیس شده : نصف لیوان

پیاز سرخ شده : دو قاشق غذا‌خوری

روغن: نصف قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه :

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و رنده کنید.

پیاز را هم با رنده ریز، رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل، سبزی خشک و تخم‌مرغ با گوشت مرغ چرخ کرده مخلوط کنید و آن را ورز دهید.

مواد کوفته را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و روی یک کیسه پلاستیکی مواد کوفته را باز کنید و مقداری زرشک و آلو و پیاز سرخ شده داخل آن بگذارید و آن را ببندید و به صورت گلوله درآورید.

دقت کنید مواد کوفته از آن خارج نشود.

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و باقی‌مانده پیاز سرخ شده را داخل آن ریخته و رب گوجه را در آن تفت دهید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و دو لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید.

بعد کوفته‌ها را به آرامی در آن قرار دهید. صبر کنید ۲۰ دقیقه زمان بگذرد تا کوفته‌ها کاملا پخته شود و آب آن هم تبخیر و به سس غلیظی تبدیل شود.