جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

این دور ریختنی های دوست داشتنی


این دور ریختنی های دوست داشتنی

۱۲ راه برای جلوگیری از اسراف در آشپزخانه

همیشه در آشپزخانه مقداری از آنچه که در یخچال داریم یا برای آشپزی روی کابینت گذاشته‌ایم، از دست می‌رود. صحنه بدی است؛ دیدن خوراکی‌ای که دست نخورده است، اما باید در سطل زباله برود...

برای اینکه با این صحنه تکان‌دهنده، چندان برخورد نکنید، این راه‌حل‌ها را امتحان کنید.

۱. اهالی خانه شما چندان به شیر علاقه ندارند و معمولا نصف پاکت شیر باید در سینک خالی شود؟ قبل از تمام شدن تاریخ انقضای شیر، حواستان باشد و آن را بجوشانید و با شکلات، پودر کاکائو و کمی آرد و شکر، یک خوراکی خوشمزه بسازید که در یخچال خنک می‌شود و هوادار زیادی دارد. یک راه‌حل قدیمی هم همان کاری است که مادربزرگ‌هایمان می‌کردند؛ ماست درست کنید.

همیشه قهوه، کاکائو، نمک و...روی کابینت ریخته می‌شود و باید پودر پخش‌شده را با دستمال پاک کنید؟ برای هربار پر کردن مخزن قهوه جوش، پرکردن نمکدان و...یک کاغذ صاف روی کابینت بگذارید و اجازه دهید اضافات این پودرها روی کاغذ ریخته شود. بعد از تمام شدن کار، می‌توانید کاغذ را تا کنید و پودر باقی‌مانده را دوباره به ظرف اصلی برگردانید.

پوست پرتقال و لیمو را دور می‌ریزید؟ این کار یک اسراف واقعی است وقتی بدانید پوست مرکبات، می‌توانند پشه را از فضای آشپزخانه و خانه دور کنند و خوشبو‌کننده طبیعی هوا هستند. آنها را سریع در سطل زباله نیندازید و بگذارید برای چند ساعتی در یک ظرف آب بمانند.

موزها همیشه سیاه و پلاسیده می‌شوند؟ موزها را نشسته در یخچال و در کاغذ بگذارید. اگر هم موزهای سیاه و پلاسیده همچنان در خانه شماست، آنها را پوست بگیرید و با کمی خامه و شکر یا بستنی وانیلی، مخلوط کنید و دسر خوشمزه‌ای برای بعد از غذا بسازید.

بسته‌های چیپس باز شده و نرم شده در قفسه‌ها مانده؟ به جای دور ریختن چیپس‌ها، آنها را برای ۱۰ ثانیه در مایکروویو، بگذارید. بعد از ۱۰ ثاینه، دوباره ترد و قابل‌خوردن می‌شوند.

پیتزای مانده در یخچال هیچ مشتری‌ای ندارد؟ پیتزا را دور نریزید. کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید و کتری را روشن کنید تا آبجوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب، پیتزا را در ظرف روی کتری بگذارید و ۵-۴ دقیقه صبر کنید تا بخار آب کار خودش را بکند و دوباره پیتزا قابل‌خوردن شود.

گاز بطری نوشابه پریده و کسی هم به نوشابه بدون گاز علاقه ندارد؟ نوشابه را در سینک خالی نکنید. آن را در جایخی مکعبی بریزید و بعد از اینکه کمی در فریزر یخ بست، در هر مکعب خلال دندان بگذارید. با یخ بستن نوشابه بستنی یخی‌های کوچک و خوشمزه‌ای دارید.

نان‌ها خشک شده‌اند و مشتری ندارند؟ نان خشک‌شده را دور نریزید. کمی آب روی آنها بپاشید و برای ته‌دیگ برنج استفاده یا در ظرف سالاد خرد کنید.

برنج ساده در یخچال مانده و کسی آن را نمی‌خورد؟ دست به کار شوید. با رب، ذرت و نخود‌فرنگی، سس بسازید و برنج را در سس غرق و غذایی تازه و خوشمزه درست کنید.

اسکاچ ظرفشویی کهنه و جرم‌گرفته شده؟ اسکاچ را در سطل زباله نیندازید. آن را با آب بشویید و برای ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید. ۹۹ درصد باکتری‌ها و جرم‌های اسکاچ از بین می‌رود. البته این راه‌حل برای اسکاچ‌هایی است که جنس آلومینیومی و پلاستیکی نداشته باشند.

کاهو در یخچال پلاسیده و قهوه‌ای می‌شود؟ کاهو را نشسته از کیسه پلاستیکی بیرون بیاورید و در کاغذ بپیچید و در یخچال بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها در یخچال می‌مانند و کهنه می‌شوند؟ تخم‌مرغ را نشویید. پوسته آن را با یک دستمال خشک، پاک کنید و با دستمال حوله‌ای کمی روغن مایع به آن بزنید. با این روش تخم‌مرغ برای یک ماه در یخچال، تازه می‌ماند.