چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
ریشههای ایرانی گندم و جو
کاشتن گندم حدود ۵ تا ۶ هزار سال پیش از میلاد،در شمال ترکیه و در جنوب غربی قفقاز(و درستتر بگوییم، فلات ایران) آغاز شد و سپس از سویی به مصر و از سویی دیگر به میانرودان راه یافت
رومن گیرشمن، باستانشناس فرانسوی، در کتاب ایران از آغاز تا اسلام آورده است که: در هزارهی چهارم پیش از میلاد، جو و گندم، که بومی ایران است و هنوز هم در این مملکت به صورت دیمی میروید و به احتمال زیاد از دورههای پیشین در زمینهای رسوبی کاشته میشد، از ایران به مصر و اروپا راه یافته است.
پییر روسو، پژوهشگر تاریخ علم، در کتاب تاریخ صنایع و اختراعات نوشته است: بر اساس اکتشافات واویولوف، گیاهشناس روسی، کاشتن گندم حدود ۵ تا ۶ هزار سال پیش از میلاد، در شمال ترکیه و در جنوب غربی قفقاز(و درستتر بگوییم، فلات ایران) آغاز شد و سپس از سویی به مصر و از سویی دیگر به میانرودان راه یافت و از این دو سرزمین به اروپا و دیگر جاهای آسیا برده شد.
سپس، در ایران یا در افغانستان(و باز هم اگر درستتر بگوییم، فلات ایران) با پیوند آن گندم وحشی با برخی گونههای دیگر، گندم نرم به وجود آمد و این همان است که ما امروزه میکاریم و از آن بهرهمندیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم رئیسی رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی بارش باران تهران شهرداری تهران قتل حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا فضاپیما
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون