دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

«منگنز» برنج به رشد استخوان کمک می‌کند


«منگنز» برنج به رشد استخوان کمک می‌کند

برنج غذای اصلی مردم در بیشتر نقاط جهان است و انواع زیادی دارد اما پرمصرف ترین آن برنج سفید و قهوه ای می باشد.
اگرچه برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید سالم تر است اما برنج سفید طرفداران …

برنج غذای اصلی مردم در بیشتر نقاط جهان است و انواع زیادی دارد اما پرمصرف ترین آن برنج سفید و قهوه ای می باشد.

اگرچه برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید سالم تر است اما برنج سفید طرفداران بیشتری دارد. برنج سفید از تصفیه برنج قهوه ای به دست می آید.

برنج سفید خواص متعددی دارد که در این مطلب به آن اشاره می کنیم.

برنج سفید تقویت کننده طبیعی و ادرارآور است، خاصیت ضدالتهابی دارد و فاقد کلسترول نیز می باشد.

برنج منبع عالی فیبر غذایی است که برای داشتن یک سیستم گوارشی سالم و سیستم بدنی منظم مهم است.

پروتئین موجود در آن برای رشد و ترمیم عضلانی مهم است.

این ماده مغذی قسمت مهمی از مو، ناخن و پوست را تشکیل می دهد.

منگنز بالای موجود در برنج سفید، علاوه بر کمک به سیستم ایمنی بدن برای رشد استخوان نیز مفید است.

از آن جایی که میزان چربی موجود در برنج پایین است، مصرف آن به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود.

برنج فاقد گلوتن (مخلوطی از پروتئین های موجود در غلات) است در نتیجه مصرف آن برای افرادی که در هضم پروتئین موجود در گندم، جو، جوی دوسر و چاودار با مشکل مواجه هستند، راحت تر است.

ویتامین B۱ موجود در آن، برای قلب و سیستم عصبی سالم مفید است.

برنج حاوی نشاسته مقاوم است که هضم نشده به روده ها راه پیدا می کند و در نتیجه به رشد باکتری های مفید روده ها کمک می کند.

مصرف برنج با سدیم پایین، به بیماران فشار خون بالا توصیه می شود.

برنج سفید برای درمان علایم پوستی متعدد به کار برده می شود.

پماد تهیه شده از برنج سفید برای درمان آکنه، سوختگی، بواسیر و سرخک به کار برده می شود.

کربوهیدرات موجود در آن به عملکرد طبیعی مغز کمک می کند.