دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کباب گوشت و کنجد


کباب گوشت و کنجد

کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید.

مواد لازم کباب گوشت و کنجد :

کنجد خام: ۱.۴ پیمانه (۲۰ گرم)

سویاسس: ۱.۳ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)

شکر: ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)

سرکه یا آب لیموترش: ۱.۴ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)

روغن زیتون: ۱.۲ پیمانه (۷۵میلی لیتر)

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سیر (کوبیده): ۲ حبه (۱۰ گرم)

فیله گوشت گوساله: ۶۰۰ گرم

کلم سفید و قرمز(خردشده): ۴۰۰ گرم

پیازچه(خردشده): ۶ عدد (۴۸ گرم)

تربچه(خردشده): ۴ عدد (۲۰ گرم)

روش تهیه کباب گوشت و کنجد:

کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.

جایگزین کباب گوشت و کنجد:

به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.