شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

دلمه با طعم کرفس و پنیر


دلمه با طعم کرفس و پنیر

▪ زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
▪ زمان پخت: ۳۰ دقیقه
● مواد لازم برای ۱۰ نفر
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ نصف فنجان کرفس خردشده
▪ سه‌چهارم فنجان قارچ خردشده
▪ یک فنجان آب مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری …

زمان تهیه:

۱۰ دقیقه

زمان پخت:

۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۱۰ نفر

یک قاشق غذاخوری کره

نصف فنجان کرفس خردشده

سه‌چهارم فنجان قارچ خردشده

یک فنجان آب مرغ

یک قاشق غذاخوری پیازخردشده

۴ فنجان مرغ خردشده و پخته

سه فنجان برنج پخته

۵ عدد فلفل دلمه‌ای سبز

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل

یک و یک‌چهارم فنجان پنیر چدار

یک سوم فنجان فلفل شیرین خردشده

طرز تهیه

کره را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

سپس کرفس‌های خردشده را به آن اضافه کرده و برای ۵ دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود.

سپس قارچ‌های خردشده را به آن اضافه کنید.

پس از ۲ دقیقه آب مرغ را داخل تابه بریزید و پیازها را بیفزایید.

صبر کنید تا این مخلوط به آرامی به جوش آید.

مرغ‌های پخته شده را خرد کرده و داخل مخلوط بریزید.

برنج را که از قبل پخته‌اید داخل تابه بریزید و به آرامی هم بزنید تا آب مرغ کاملاً تبخیر شود.

فلفل دلمه‌ها را از وسط نصف کنید و داخل آن را از این مخلوط پر کرده و سپس روی آن فلفل دلمه شیرین و پنیر چدار بپاشید. فلفل دلمه‌ها را برای ۴۵ دقیقه داخل فر که با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.

ارزش غذایی برای هر نفر

۲۸۵ کالری

۱۶ گرم چربی

۷۰ میلی‌گرم کلسترول

۷۴۳ میلی‌گرم سدیم

۲۱ گرم کربوهیدرات

یک گرم فیبر

۲۳ گرم پروتئین

۵۵ واحد ویتامین ث

۱۰ واحد کلسیم

۱۲ واحد آهن