پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
سیب شکم پر
مواد لازم:
سیب ترد: ۶عدد
آب لیمو: ۲قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: یک سوم پیمانه
زردآلوی خشک خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکر ترجیحا قهوه ای: یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده: ۳قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر جوزهندی: یک چهارم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
داخل سیب را خالی کنید و یک سوم قسمت بالای آن را پوست کنید.
قسمت های پوست کنده را با کمی آب لیمو آغشته کنید.
گردو، زردآلو، شکر قهوه ای، کره، دارچین و جوزهندی را با هم مخلوط و سیب ها را پر کنید.
سیب ها را در ظرف مناسب قرار دهید و ۲پیمانه از مواد را در داخل ظرف بریزید و روی آن را بپوشانید.
سیب را روی حرارت خیلی پایین به مدت ۳ تا ۴ساعت بپزید.
این دسر را که کمی خنک شد، می توان با بستنی یا خامه سرو کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست