چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )


بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )

● مواد لازم برای برای ۲ نفر:
▪ ا عدد بادمجان از درازا به دو نیم شده،
▪ یک دوم فنجان روغن زیتون،
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه،
▪ ۴ عدد میگو، یک هشتم فنجان ریحان،
▪ ۲ حبه سیر،
▪ یک دوم …

مواد لازم برای برای ۲ نفر:

ا عدد بادمجان از درازا به دو نیم شده،

یک دوم فنجان روغن زیتون،

نمک و فلفل به میزان دلخواه،

۴ عدد میگو، یک هشتم فنجان ریحان،

۲ حبه سیر،

یک دوم فنجان پنیر،

۱ فنجان مغز نان،

یک دوم فنجان آب

طرز تهیه:

فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالی کنید و آن را خرد کنید. روی بادمجان را با روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. میگو را در یک چهارم فنجان روغن زیتون به اضافه ریحان و سیر سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنید و نمک و فلفل بزنید و آب را ریخته بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس در یک کاسه بزرگ مغز نان تست شده و پنیر خشک رنده شده مخلوط کنید در صورت خشک بودن مخلوط کمی روغن زیتون اضافه نمایید. با این مخلوط شکم بادمجان را پر کنید و از پنیر روی آن بپاشید و مدت ۳۰ دقیقه درون فر گذاشته تا آماده شود.



همچنین مشاهده کنید