جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )
مواد لازم برای برای ۲ نفر:
ا عدد بادمجان از درازا به دو نیم شده،
یک دوم فنجان روغن زیتون،
نمک و فلفل به میزان دلخواه،
۴ عدد میگو، یک هشتم فنجان ریحان،
۲ حبه سیر،
یک دوم فنجان پنیر،
۱ فنجان مغز نان،
یک دوم فنجان آب
طرز تهیه:
فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالی کنید و آن را خرد کنید. روی بادمجان را با روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. میگو را در یک چهارم فنجان روغن زیتون به اضافه ریحان و سیر سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنید و نمک و فلفل بزنید و آب را ریخته بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس در یک کاسه بزرگ مغز نان تست شده و پنیر خشک رنده شده مخلوط کنید در صورت خشک بودن مخلوط کمی روغن زیتون اضافه نمایید. با این مخلوط شکم بادمجان را پر کنید و از پنیر روی آن بپاشید و مدت ۳۰ دقیقه درون فر گذاشته تا آماده شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست