چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

دلمه فلفل با بلغور و کشمش


دلمه فلفل با بلغور و کشمش

مواد لازم :
▪ آب مرغ یا آب سبزی: ۴۵۰ گرم
▪ هویج متوسط خردشده: یک عدد
▪ پیاز کوچک خردشده: یک عدد
▪ بلغور: سه‌چهارم فنجان
▪ کشمش یا گیلاس خشک: یک‌سوم فنجان
▪ پنیر موزارلا خردشده: سه‌چهارم …

مواد لازم :

آب مرغ یا آب سبزی:

۴۵۰ گرم

هویج متوسط خردشده:

یک عدد

پیاز کوچک خردشده:

یک عدد

بلغور:

سه‌چهارم فنجان

کشمش یا گیلاس خشک:

یک‌سوم فنجان

پنیر موزارلا خردشده:

سه‌چهارم فنجان

فلفل‌دلمه‌ای رنگی:

۴ عدد

آب:

یک‌دوم فنجان

بادام یا گردوی خردشده تفت‌داده:

۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

آب مرغ، پیاز و هویج را روی حرارت به جوش آورید، شعله را کم کنید و بعد کشمش و بلغور را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید سپس آب مخلوط را دور بریزید. فلفل دلمه‌ای‌ها را از عرض به طوری‌که قسمت بالا کوچک‌تر باشد نصف کنید و تخم شان را بگیرید. پنیر را با مواد مخلوط کنید و داخل فلفل‌ها بریزید. فلفل‌ها را در قابلمه بگذارید و یک‌دوم فنجان آب هم بریزید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و در ظرف را ببندید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا کمی نرم شوند. مغزها را روی مواد داخل فلفل‌ها بپاشید و سرو کنید. (برای۲ نفر)

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir



همچنین مشاهده کنید