چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
دلمه فلفل با بلغور و کشمش
مواد لازم :
آب مرغ یا آب سبزی:
۴۵۰ گرم
هویج متوسط خردشده:
یک عدد
پیاز کوچک خردشده:
یک عدد
بلغور:
سهچهارم فنجان
کشمش یا گیلاس خشک:
یکسوم فنجان
پنیر موزارلا خردشده:
سهچهارم فنجان
فلفلدلمهای رنگی:
۴ عدد
آب:
یکدوم فنجان
بادام یا گردوی خردشده تفتداده:
۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
آب مرغ، پیاز و هویج را روی حرارت به جوش آورید، شعله را کم کنید و بعد کشمش و بلغور را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید سپس آب مخلوط را دور بریزید. فلفل دلمهایها را از عرض به طوریکه قسمت بالا کوچکتر باشد نصف کنید و تخم شان را بگیرید. پنیر را با مواد مخلوط کنید و داخل فلفلها بریزید. فلفلها را در قابلمه بگذارید و یکدوم فنجان آب هم بریزید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و در ظرف را ببندید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا کمی نرم شوند. مغزها را روی مواد داخل فلفلها بپاشید و سرو کنید. (برای۲ نفر)
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه نوار غزه حماس یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن بارداری چاقی خواب سلامت روان آلزایمر