یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
سس یعنی نمک زدن
![سس یعنی نمک زدن](/web/imgs/16/18/h5cln1.jpeg)
کچاپ باید شفاف، بدون ناخالصی و باقوام باشد
شاید هر روز سس بخورید و اصلا معنای آن را ندانید. واژه سس ریشه لاتین دارد به معنای نمک زدن! از گذشته های دور فرانسوی ها در تهیه انواع سس مهارت فراوانی داشته اند و شمار سس ها در جهان اکنون تامین کننده انواع ذائقه هاست. معروف ترین سس ها یا قرمزند یا سفید و از میان قرمزها سس گوجه فرنگی یا همان کچاپ از همه شهره تر است، سسی که به ویژه در فست فودها کاربرد دارد .این سس ترکیبی است از رب گوجه فرنگی، شکر، سرکه و افزودنی های دیگر که طی یک فرآیند در بسته بندی های کوچک و بزرگ به بازار عرضه می شود.سس گوجه فرنگی نیز مانند رب آن، باید دارای رنگی روشن و شفاف، بدون ناخالصی و مواد و دانه های تیره، با قوام و غلظت یکنواخت باشد .
کارشناسان تغذیه اغلب توصیه می کنند که از کچاپ به دلیل دارا بودن مواد افزودنی و نگه دارنده، کمتر استفاده شود. سس های دست ساز و خانگی همواره جانشین مناسبی برای کچاب خواهند بود.گفته می شود کچاب تولید شده در ظرف های شیشه ای از کچاب هایی که در ظروف پلاستیکی تولید می شوند، مرغوب ترند و نکته مهم این که باید از سس گوجه فرنگی که رنگ تیره و غلظت زیاد دارد، خودداری کرد.
نیوشا قره گوزلو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست