جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
سس یعنی نمک زدن
کچاپ باید شفاف، بدون ناخالصی و باقوام باشد
شاید هر روز سس بخورید و اصلا معنای آن را ندانید. واژه سس ریشه لاتین دارد به معنای نمک زدن! از گذشته های دور فرانسوی ها در تهیه انواع سس مهارت فراوانی داشته اند و شمار سس ها در جهان اکنون تامین کننده انواع ذائقه هاست. معروف ترین سس ها یا قرمزند یا سفید و از میان قرمزها سس گوجه فرنگی یا همان کچاپ از همه شهره تر است، سسی که به ویژه در فست فودها کاربرد دارد .این سس ترکیبی است از رب گوجه فرنگی، شکر، سرکه و افزودنی های دیگر که طی یک فرآیند در بسته بندی های کوچک و بزرگ به بازار عرضه می شود.سس گوجه فرنگی نیز مانند رب آن، باید دارای رنگی روشن و شفاف، بدون ناخالصی و مواد و دانه های تیره، با قوام و غلظت یکنواخت باشد .
کارشناسان تغذیه اغلب توصیه می کنند که از کچاپ به دلیل دارا بودن مواد افزودنی و نگه دارنده، کمتر استفاده شود. سس های دست ساز و خانگی همواره جانشین مناسبی برای کچاب خواهند بود.گفته می شود کچاب تولید شده در ظرف های شیشه ای از کچاب هایی که در ظروف پلاستیکی تولید می شوند، مرغوب ترند و نکته مهم این که باید از سس گوجه فرنگی که رنگ تیره و غلظت زیاد دارد، خودداری کرد.
نیوشا قره گوزلو
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی حراج سکه قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه نوار غزه اوکراین چین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت