پنجشنبه, ۳۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 20 March, 2025
مجله ویستا
پاستا با سس آلفرادو

مواد لازم برای ۶ نفر:
پاستای خام فتوچینی- ۲۵۰ گرم
کره- نصف فنجان
خامه- نصف فنجان
پنیر پارمیزان رنده شده- سه چهارم لیوان
نمک، فلفل و جعفری خرد شده- به میزان کافی
طرز تهیه:
طبق دستور روی بسته، پاستا را بپزید.
در این زمان، کره را روی حرارت کم گرم کنید و مرتب هم بزنید تا ذوب شود. نمک، فلفل و پنیر را به آن اضافه کنید.
پاستای آب کش شده را به ظرف سس اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شود.
پاستا را با جعفری خرد شده تزئین و گرم سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست