سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
خوراک مکزیکی
مواد لازم:
روغننباتی= ۲/۱ لیوان
مرغ= ۸ قطعه (یک و نیم کیلو)
فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد= از هرکدام ۱ عدد ریز شده
پیازچه= ۳ دسته ریز شده
گشنیز تازه= ۳/۱ لیوان (ریز شده)
سس گوجهفرنگی= یک قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی=۴۰۰ گرم
پیاز= یک عدد ریز رنده شده
ادویه مخلوط= به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز= به مقدار لازم
پودر آویشن= به مقدار لازم
طرز تهیه:
قطعات مرغ را روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار میگذاریم. قطعات مرغ را سرخ میکنیم. پیاز رنده شده را روی حرارت ملایم هم میزنیم. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم میزنیم.رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده هم میزنیم و میگذاریم مواد به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمهها را به مواد اضافه میکنیم. ۲ لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه میکنیم سپس سس گوجهفرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست