چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

سوهان کنجدی


سوهان کنجدی

عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

• مواد لازم

یک پیمانه شکر

۱.۵ پیمانه کنجد

۳ قاشق چایخوری عسل

۲ قاشق چایخوری روغن

یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب

پودر پسته

• طرز تهیه

۱. عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.

۲. با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.

۳. با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.

۴. پس از اینکه سوهان‌ها سرد شدند یکی یکی آن‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.