دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پای با موس کره بادام زمینی


پای با موس کره بادام زمینی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پای را با اسپری روغن چرب کنید.

مواد اولیه :

برای ۸ نفر

روغن گیاهی به مقدار لازم

بیسکوییت ۷ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار - خرد شده)

کره ۵۵ گرم (آب شده)

شکر ۴ قاشق غذاخوری

چیپس شکلاتی ۲۲۵ گرم

خامه ۱۵۵ گرم + ۴۱۰ گرم (پر چرب)

شربت ذرت ۲ قاشق غذاخوری

وانیل ۲ قاشق چای خوری

چیپس کره بادام زمینی ۱۷۰ گرم

کره بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پای را با اسپری روغن چرب کنید.

۲. بیسکوییت، کره آب شده و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل دستگاه بریزید و مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب قرار دهید و به کف قالب فشار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی برشته شود.

۳. در این حین چیپس شکلاتی، ۱۵۵ گرم خامه، شربت ذرت و یک قاشق چای خوری وانیل را داخل یک کاسه قرار دهید و مخلوط کنید و به مدت سه دقیقه داخل ماکرویو قرار دهید. بعد آن ها را هم بزنید تا شکلات آب شده و یکدست شود. مخلوط شکلات را روی نان پای بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه فریز کنید.

۴. چیپس کره بادام زمینی و ۱۷۵ گرم خامه را داخل کاسه ریخته، به مدت ۱۵ ثانیه داخل ماکرویو قرار دهید و هم بزنید و با کره بادام زمینی و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید. بعد بگذارید خنک شود.

۵. ۲۳۵ گرم خامه و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود و در سه مرحله داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.

۶. موس را در یک ردیف روی شکلات بریزید و آن را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.